Afgelopen vrijdag (18-3-16) ben ik voor het eerst weer in Nederland in het jaar 2016 het water op gegaan. Gelukkig was het niet al te koud en had ik alleen last van m’n handen. Het komende jaar staan er een hoop uitdagingen en wedstrijden te wachten . Zo is 1 van m’n eerste races ook gelijk een hele grote. Ik ga namelijk volgende maand naar La Rochelle in Frankrijk. Hier ga ik meedoen om ervaring op te doen met de 7.8 waar ik sinds dit jaar mee vaar. Aangezien dit een erg grote race is, is het dan ook een perfect moment om te oefenen met het starten en racen met de 7.8.

Ook ga ik dit jaar weer mee doen aan het EK en WK. Het EK is in Sopot, Polen. Het WK is opnieuw in Italië maar dan op een hele andere locatie namelijk het Gardameer. Hier zitten we in het plaatsje Torbole. Dit is gelegen aan een meer in de bergen en zal dan ook en erg mooie ervaring worden om van te leren.

Ook is de North Sea Cup er dit jaar weer met de locaties Grevelingendam (NED), Wimereux (FRA) Oostende (BEL) en Herne Bay (GBR). Maar niet alle races zijn ver van huis. Ook komt de HWS (Holland windsurfing) er weer aan. Het zal weer een mooi jaar worden met veel races.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

6 + 9 =

Menu