Trainings week Sardinië

In de afgelopen 4 weken ben ik twee keer op training stage geweest. Tijdens de eerste trainingsstage hebben we erg veel afwisselend weer gehad en dus met harde en zachte wind kunnen varen. Zo hebben we ons veel bezig kunnen houden met de verschillende technieken en het weer lezen tijdens het varen.

Tijdens stage 2 hebben we de hele week harde wind gehad met een max. van 40 knopen (8 BFT) omdat ik net pas overgestapt ben op de 7.8 was dit best heftig en hebben we die dag dan ook alleen maar vlak voor de kant gevaren waar we konden staan. Hier hebben we geprobeerd zo hard mogelijk te gaan ik ben 40.3 km/u gegaan wat erg hard is op de T293. Ik heb nog erg veel moeite met harde wind en daarom was deze trainings week erg succesvol. Ik heb erg veel kunnen leren in beide training’s weken en ben dan ook erg tevreden met mijn vordering op de 7.8.

 

Luc Schmitz
Vorig bericht
Waterseizoen afgelopen
Volgend bericht
Waterseizoen 2016 begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

3 × 4 =

Menu