#RoadToBuenosAires

Geen reacties

Met mijn kwalificatie begin dit jaar beginnen de Jeugd Olympische spelen steeds dichte bij te komen. Afgelopen dinsdag had ik de team presentatie.

Afgelopen dinsdag vond de team presentatie plaats voor alle sporters die Nederland zullen vertegenwoordigen op de Jeugd Olympische Spelen. In totaal zijn we met 41 sporters. De presentatie vond plaats op Papendal het sport centrum van Nederland. Hier werden alle sporters achter elkaar aan het podium op geroepen met een klein filmpje op het scherm. Toen we me alle sporters samen op het podium stonden werden we officieel overgedragen aan NOC*NSF door onze sportbonden, waarna het fotomoment kwam. confetti van alle kanten en een stuk of 40 man die foto’s stonden te maken, dit was echt wel heel erg gaaf! Na het officiële deel mochten we ons kleding pakket ophalen. Een grote sport tas vol met kleding en andere spullen. Ook kregen we nog een rugzak en een koffer. Het waren genoeg spullen om weer een jaar mee door te kunnen.

Op 1 oktober om 21:05 zullen we vertrekken onderweg naar Buenos Aires, Argentinië. 6 Oktober zal hier de opening’s ceremonie plaatsvinden. Deze zal iets anders zijn dan dat je normaal gewend bij de jeugd en of echte Olympische spelen. De opening’s ceremonie zal namelijk niet plaats vinden in een stadion maar midden in de stad. De organisatie verwacht hier zo’n 250.000 man. Het word dus gigantisch groot. Op 7 oktober staan mijn eerste races al gepland om 12:00 lokale tijd.

Luc Schmitz, NED-115

Vorig bericht
European Championships RS:X Sopot, Poland
Volgend bericht
Youth Olympic Games 2018 – Buenos Aires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

17 − tien =

Menu