En niet alleen Zaterdag was ik bezig met andere dingen proberen ook zondag was ik bezig maar dit keer geen onderdeel van windsurfen. De bedoeling van de Reach Ride Run is een soort van triatlon maar net iets anders. Normaal is een triatlon zwemmen, fietsen, rennen. Hier was het bijna het zelfde allen dan was het zwemmen suppen. Het rennen crosslopen. En het fietsen Mountenbiken. Dit in de volgorde van:

Crosslopen – 5 km
mountenbiken – 20 km
suppen – 5 km

En ik moet zeggen dit vind ik zwaar genoeg voor een eerste triatlon. Vooral het rennen en het fietsen ging me goed af maar bij het suppen werd het me echt hee zwaar en werd dan ook door een hoop mensen ingehaald. Uiteindelijk werd ik 15e van de individiuen en 1e in mijn klasse U18 (onder de 18). Het was vooral een erg mooie en leuke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

14 − tien =

Menu